Suntem aici pentru tine!

  • Call : +40 730 588 632

Istoria firmei

S.C. AVI-GIIS S.R.L., s-a înființat în anul 1991 având ca activitate de bază abatorizarea, tranșarea și prepararea cărnii.

În urma dezvoltării continue și ca urmare a investițiilor făcute începand cu anul 2005 S.C. AVI-GIIS  S.R.L. a renunțat la activitatea de abatorizare, concentrându-se pe producția de preparate din carne, produse tradiționale și pe producția de produse ce acoperă tot spectrul gamei Fast Food.

Chiar și dupa 20 de ani de activitate specialiștii companiei AVI-GIIS perfecționează continuu rețetele produselor sale, acreditate și certificate în sistem ISO 9001, ISO 14001 și ISO 22000.

Activitatea societății AVI-GIIS este guvernată de principiul marketingului modern care afirmă că produsul, definit ca ansamblu elementelor care declanșează cererea, trebuie să corespundă cerințelor consumatorilor.

Schimburile care au loc pe piață necesită o flexibilitate mare a procesului de producție. Utilajele și echipamentele moderne ale societății noastre permit o adaptare rapidă la cerințele pieței.

Toate acestea s-au realizat printr-o politică adecvată în domeniul uman specializat, investițiilor în utilaje performante, politica stabilită pentru a face față mediului concurențial în creștere iar atenția principală a fost îndreptată către CONSUMATORI.

Din cele mai vechi rețete și cu ajutorul celor mai noi tehnologii am reușit să impunem pe o piață dominată de mărci de renume o MARCĂ și PRODUSE ce garantează CALITATEA.

Administrator,

Aurel Simion